خرید ویزا

قیمت

180 دلار

ویزای ویتنام - ویزای توریستی ویتنام

نوع ویزا :

توریستی عادی

کشور : ویتنام

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 4x3 ، کپی شناسنامه و کارت ملی ، رزرو هتل، رزرو پرواز ، گواهی شغلی لاتین ، تمکن مالی حداقل 12 میلیون تومان ، فرم مشخصات فردی

توضیحات : اعتبار ویزا ،طبق تاریخ پرواز صادر می شود.

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    180 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    30 روز

  • مدت اخذ ویزا

    15 روز کاری